(093) 125 22 77

(095)254-22-77

(098)732-33-55

(095) 254 22 77

Режим роботи

Понеділок п'ятниця: 900 - 2000

Субота: 1000 - 1600

Неділя: вихідний

Кращий орбітрек для дому: Life Gear Mercury 93570

Сучасні виробники дедалі частіше створюють домашні тренажери. Ці моделі мають всі якості для ефективних тренувань. Але вони можуть встановлюватися в приміщенні будинку, а не тільки в спортзалах. І одним із таких орбітреків є Life Gear Mercury 93570, який вже давно набув заслуженої популярності.
Цей еліптичний тренажер стане гарним вибором усіх, хто бажає підтримувати себе у формі. Він примітний тим, що має всі програми, які є в професійних орбітреках. Але при цьому він настільки простий та зручний, що буде чудовим варіантом і для домашнього використання.
 

Можливості орбітрека Life Gear Mercury 93570


Орбітрек настільки компактний, що зможе розміститися навіть у невеликій кімнаті. Крім цього, він здатний працювати від батарейок, а тому встановлювати його можна будь-де.
Особливістю орбітрекаLife Gear Mercury 93570є його легкість та наявність транспортувальних коліщаток. Тобто Ви можете без проблем переміщати тренажер.

Займатися ним може будь-яка людина, вагою до ста кілограмів. А завдяки зручному розташуванню педалей, на орбітреці Вам буде комфортно, незалежно від свого зростання та ваги.
 
Незважаючи на свою компактність та простоту застосування, має модель чимало цікавих функцій. Так, можна вибрати одне з восьми навантажень. Також користувач може самостійно налаштувати програму тренування, використовуючи вбудований комп'ютер. Наприклад, виставивши час, швидкість, дистанцію, людина зможе правильно здійснити усі тренування.
 На орбітреці є датчики для вимірювання пульсу. Також він показує витрачені калорії.

Два положення рукояток дозволять робити тренування ефективнішим. Встановивши в рухомий режим, можна тренувати як ноги, а й руки.


Орбітреки Life Gear Mercury 93570 – ефективні домашні тренажери


Хоча вважається, що тренажери дозволяють лише підкачувати м'язи та тримати себе у формі, ці моделі здатні на більше. З їх допомогою Ви також зможете ефективно схуднути, достатньо лише приділяти тренуванню близько двадцяти хвилин на день.

ВикористовуютьорбітрекиLife Gear Mercury 93570 ще й для того, щоб зміцнювати здоров'я та підвищувати імунітет. Адже щоденні тренування з правильним навантаженням сприятимуть цьому.

Всі заняття на таких орбітреках надзвичайно легкі та прості. Та й самій людині буде комфортно. Адже Ви зможете розпочати заняття у будь-який час, включивши улюблену музику або цікавий фільм. Тому, крім користі, Ви отримаєте ще й задоволення від занять.